perjantai 29. kesäkuuta 2012

Mitäs muutakaan kesällä tekisi...Niinkun voi hyvin arvata, mitäs muutakaan kesällä tekisi kuin kattoisi vähän animea~. Eikun siis... On tässä tullut tehtyä paljon muutakin, mutta koska olen laiska niin säästän tämän tapahtumarikkaan viikon selostamisen muuhun kertaan. Ja lättäänkin tähän sensijaan paljon iloisia videoita animeista jotka nyt olen saanut katsottua.

Ja tässä heti ensimmäisenä on Haiyore! Nyaruko-san. Oli kyllä lyhyt ja ei kovinkaan kummoinen vaikka tuosta openingista tykkään >:B. Niin pirteä ja sitä rataa, mutta sensiaan tämä itse anime ei oikein tehnyt kovinkaan suurta vaikutusta... Henkilöt olivat kyllä erittäin erilaisia ja erikoisia, vaikka en oikein niistäkään pitänyt (lukuunottamatta Hasutaa...). Vaikka ainahan on oikein iloista tälläiset kolmio draamat... vaikka tässä kohtaa tätä voisi sanoa neliö "draamaksi"... sillä siinä ei kyllä varsinaisesti draamaa ollut (ota nyt mun selityksistä sitten selvää ^^').

Ja koska olen tylsä ja laiska niin mennäämpä seuraavaan!


Her name is Koko she is loco I said oh no! Siis seuraavaksi Jorumungad~~ Oikein iloista asekauppaa... eikun siis! Tosiaan en voi uskoa että se loppui... tästä on kyllä tultava vielä toinenkin tuottis... ainakin se olisi oikein kiva~~ ja viimeinen jakso ei vaikuttanut viimeiseltä. Vaikka sitä on tullut kyllä huomattua, että ei monessa muussakaan ole selkeää loppua... ^^'
Mutta tämä oli mielestäni hyvä anime~ vaikkakin olisin kaivannut siihen vielä jotain.. hmmmmm..... en kylläkään ole aivan varma siitä että mitä. Mutta tosiaan 12 episodea oli vähän turhan vähän minun mieleeni D:

Ja koska en jaksa kirjoitella kauheasti (teen tälläisen melko nopean postauksen) vaihteeksi niin seuraava~~


Pahoitteluni~~ Olen liian laiska ottamaan itse kuvaa (vaikka en ole kyllä näistä muistakaan laittanut kuvaa) saatika itse tekemään mitään videota tätä varten... ja en löytänyt tästä opening videoata saatika tätä parempaa traileria... miksei kukaan ole laittanut mitään kivaa tästä? T^T

Mutta siis kyseessä on Kimi to Boku 2! Tottahan toki minä tämänkin katsoin kun se ensimmäinen oli hyvä. Ja olihan tämäkin hyvä~~ sääli vain että jälleen oli liian lyhyt. Miksiii? Tämä oli vain 13 jaksoinen...Olisi nyt ollut edes sen 20 tai vähän päälle. Sääli.. mutta sentään oli hyvä. Vaikka eihän tämä mikään ihmeellinen olekkaan (niinkun ei se ensimmäinenkään tuottis ^^').


Natsuiro Kiseki.... Ei oikein erityisemmin iskenyt, mutta koska se oli lyhyt (vaihteeksi) niin kyllähän sen nyt loppuun asti katseli. En oikein tiedä mitä tästä nyt sanoisi... no on niitä kyllä huonompiakin nähty, mutta silti ei tätä oikein hyväksi voi sanoa.
On se kyllä mielenkiintoista että Kimi to Boku oli kiinnostavampi, vaikka se on sellaista arkielämää. Tässä oli kuitenkin se hieno kivi joka toteutti niiden päähenkilöiden toiveita... mutta ei tästä animesta nyt vaan saatu hyvää.. vaikka kyllähän jotkut tästä on tottakai pitäneet (ainahan kaikilla animeilla taitaa olla omat faninsa ^^'')

Eipä tästä tosiaan sen enempää!


Fufufufu~~ Sakamichi no Apollon! Jälleen lyhyt anime, mutta hyvä! Tyyliltään ihanan näköinen~~ (๑╹∀╹๑). Paitsi että välillä nais henkilöt ovat hivenen liian miehekkäitä minun makuuni ^^' Mutta kuitenkin, oikein hyvä etten sanoisin ja tykkäsin henkilöistäkin. Jonkisen verran kyllä pohdin, että mitenköhän tälläsen voisi lopettaa hyvin. Mutta tässä se tuli! Tälläiset lopetukset ovat kyllä toisinaan kivoja, kun mennään parisen vuotta myöhemmäksi~~ Mutta koska tälläinen lopetus pääsi tulemaan niin onhan se aikas selkeää ettei jatkoa tälle animelle kyllä tule... Mikä on aika sääli sillä olisin mielelläni voinut katsella tätä enemmänkin kuin sen 12 jakson verran... :<

Mutta kuitenkin! Vaihteeksi seuraava~~


Sankarea oli oikeastaan ihan hyvä, vaikkakin odotin vähän enemmän. Ja tuo opening on vain vähän...erikoinen, vaikka kappaleesta kyllä pidän!
No kuitenkin lähtökohta oli oikein mainio~~ Varsinainen päähenkilö on zombi fani ja sitten tottahan toki yhdestä henkilötä tulee zombi~~ Mutta kuitenkin... jostain syystä kun oltiin päästy jo aikas pitkälle niin alkoi tökkimään. Ehkä se on se kun jälleen oli kyseessä lyhyt anime. Jos tämä olisi ollut pidempi (tai jos tulisi toinen tuottis~~) niin tämä voisi olla parempi? Hmmm... vaikea sanoa toisaalta... Mutta siis olihan tämä ihan hyvä (。・v・。)


Tasogare Otome x Amnesia~~ Tästä animesta olinkin onnessani kun aloin katselemaan. Sillä olin tosiaan lukenut sitä melko pitkälle joskus ja jostain syystä se jäi kesken. Mutta tämä oli kyllä oikeastaan oikein hyvä~~ Kummitus jutut ovat oikein iloisia. Ja tämä kyllä täytti aikalailla odotukseni! Lopussa oli kyllä melkein tulla tippa linssiin, mutta onneksi se sitten kääntyi hyväksi! Vaikkakin... kun alkaa ajattelemaan niin miten siitä pitäisi jatkaa... ehehe. En ehkä puhu enempää etten spoilaa ketään joka haluaa tämän joskus katsoakkin. Sillä olisi se vähän sääli jos tietäisi miten se päättyy näin etukäteen ^^'.


Avaruusoliot + kalastus = Tsuritama. Jep, tämä tosiaan on kalastus anime jossa on avaruusolioita 8D. Kuulostaa erittäin älykkäältä ja sitähän se on. Ja mielestäni se oli oikeastaan ihan hyvä, vaikka olikin aikas erikoinen. Mutta minähän tunnetusti tykkään kaikesta oudosta 8D
Mutta joo, mitäs tästä nyt voisi sanoa, kun nuo ensimmäiset kaksi sanaa jo kertoo lähes kaiken. Tämäkin oli yllätys yllätys lyhyt anime!


Voi kyllä, tuo 3 minuutin video on tosiaan Yurumates3D:in ensimmäinen episode! Tosiaan sanoin silloin joskus, että Starry Skyn noin 15min kestoinen jakso on aivan liian lyhyt mun makuuni... niin mikä se tämä sitten on?? 3 minuuttia? Eihän siinä ehdi päästä edes mukaaan! ( ゚ Д゚)
Ja kyllä, en pitänyt tästä animesta... niin sehän ei sitten johtunut plekästään siitä että yksi jakso on niin lyhyt jos sitä joku erehtyi luulemaan!

Jesh~~ Ja seuraavaksi pääsemmekin siirtymään viimeiseen animeen~~


Ja tosiaan viimeisimpänä muttei vähäisimpänä Acchi Kocchi! Niin söpö ja niin iloinen~~ (❁´◡`❁). Ja jälleen aivan liian lyhyt. Mikä näitä kaikkia vaivaa? Miksi kaikki on niin lyhyitä DDD:
No kuitenkin, olisi oikein hilpeää jos tätä tulisi lisää (mutta jotenkin musta tuntuu ettei tätä ole tulossa lisää T^T).

Ja hyvään animeen on hyvä lopettaa~~ Pääsen nukkumaan (ainakin pian~~). Ha! Ehkä siksi olen laiska tekemään koskaan mitään tekstirikasta postausta koska olen usein miten väsynyt kirjoittamaan!
(Mutta jotenkin musta tuntuu että se on laiskuutta...)

No kuitenkiin~~ Kirjoittelen ehkä piahkoin liittyen Homura cossiin~~

2 kommenttia:

 1. Sie kyllä ehdit kauheasti katsella anime. Mäkin toivoisin löytäväni jostain niin paljon aikaa, että ehtisin katsella.

  Mutta itse pidän kyllä Kimi to Bokusta, vaikka se ei tosiaankaan kovin erikoinen ole. Harmi vaan, kun niin lyhyt tosiaan. :<< Mutta siinä sarjassa kyllä ehkä viehättää se, että siinä on jotain mistä on itse haavaillut. Tiivis kaveriporukka ja paljon sähläystä. u^u ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tosiaan tätä aikaa on nyt kesälomalla, kun ei niitä kesätöitä tullut saatua ^^'

   Se on kyllä sääli ettei Kimi to Boku ole kauhean pitkä, mutta onneksi siitä on kuitenkin tehty nämä kaksi osaa~ :>

   Poista