perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kore wa Zombie desu ka? of the DeadNoin kesän ensimmäinen läpikatsottu anime on siis tämä Kore wa Zombie desu ka? Season 2~ Tämä olikin erittäin lyhyt enkä muista yhtään oliko se ensinmäinenkin, mutta tässä oli tosiaan vain 10 episodea. Ja tämä viimeinen ilmestyi tuossa aivan näinä päivinä. Niin ja eihän tämä tietenkään tähän loppunut vaan kolmas kausi on tulossa! Ja kyllähän minun sekin täytyy katsoa, kun nämä kaksi edellistäkin on kerran katsottu. Ja toivottavasti se tulee vielä silloin kun tämä on hyvässä muistissa (vaikka ainahan voi katsoa uudestaan).

No tämä tosiaan ei laittanut paljoakaan paremmaksi kuin se ensimmäinen osa. Mutta kuitenkin voin keksiä ainakin yhden hyvän syyn miksi tämä oli parempi! Ainakaan tässä ei näkynyt niin usein päähenkilö mies siinä järkyttävässä vaaleanpunaisessa ylisöpössä rusetti puvussa ^^'. Se oli tottakai plussaa, sillä se on aika silmiä sulattavaa.... =___=.
En sanoisi kuitenkaan vieläkään, että tämä anime olisi pakko nähdä ja todella hyvä. Sensijaan samoin kuin se edellinenkin niin tämä on sellainen ihan katsottava, vaikka mukana saattaa ollakkin iso rintaisia tytsyjä, päähenkilömies järkyttävässä rusetti mekossa ja hitusen fanserviseä.

Eipä tässä sen enempää ole kommentoitavaa :)

Photobucket

1 kommentti:

  1. Mies siinä mekossa on se kaikista paras kohta, sitä aina odottaa. 8'--D ♥

    VastaaPoista