tiistai 6. joulukuuta 2011

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

Tässä on taas tullu katteltua kivoja vaatteita ja kyllä paljon kaikkea muutakin. Tosin koska joulu on tulossa niin ne saa jäädä nyt ainakin toistaiseksi odottelemaan... ^^'. Mutta voisin kuitenkin laittaa tänne parin kengän ja vaatteiden kuvia. Eli siis nyt ainakin pari niistä mitä olen stalkkaillut~~ 


Photobucket


Tosiaan noita Jeffrey Campbell:in kenkiä oon kattellukkin jo aika pitkään varsinaisesti tietämättä mitä ne maksaa saatika mistä niitä saa. Mutta nyt oon selvittänytkin asian... Ja niinkuin arvelinkin nämä ihunat kengät ovatkin sitten todella kalliit suunnilleen jotain 200€ riippuu tietty mistä ostaa niin voi löytää halvemmallakin. No minä itse löysin kuitenkin ihan hyvän nettikaupan, jossa niitä saa $159,95 ja siellä on myös paljon väri - ja kuvio vaihtoehtoja.

Mutta siis kuitenkin tuossa kuvassa on nyt pari suosikkiani jotka mielelläni voisin ottaa itselleni, jos vain rahaa olisi. Mutta koska se on hyvin epätoden näköistä saada noita kaikkia niin jos yhdet saisin niin ottaisin mielelläni nuo mustat aika perus, mutta sopisi moniin vaatteisiin :3. Ja voisin laittaa tähän vielä linkin siitä yhdestä nettikaupasta, josta nämä kengät löysin
[solestruck.com]

Photobucket

Ja sitten tosiaan tässä oli pari sellaista mitä voisin mielelläni hankkia ainakin sitten joulun jälkeen~~. Eli tuossa ensimmäisessä on parit kivat housut, mutta voisin ottaa itselleni ne ihan ensimmäiset jotka ovat tummat ja niissä on kukkia~.
Sitten tuossa toisessa on tulevat talvikenkäni (ainakin toivottavasti ♥) Ja ottaisin arvattavasti nuo mustat. Siellä tietysti olisi ollut kokomustatkin, mutta kivemmat nämä jossa on tuota vaaleenpunasta.
Seuraavaksi tosiaan tuollainen kiva paita, josta ihmekyllä ottaisin peessin version. En mainaan yleensä sellaista väriä käyttäisi....
Mutta sitten löysin myö ihanan talvitakin (●ω● ). Tuo vaaleanpunainen olisi ihan tajuttoman söpö, mutta taitaa olla niin että tuohon mustaan päätysin. En kuitenkaan ole ihan tuollaiseksi vaaleampunaiseksi ryhtynyt niin tuo musta~~ Tykkään erityisesti tuosta selkäpuolen helmasta. Se on niin söpön näköinen *u*.
Mutta laitankin sitten näidenkin osoitteen
[kumimakiko.com]

Mutta tosiaan tälläistä tälläkertaa~~ Sain nyt vihdoista viimein kirjoiteltua tämän, kun jaksoin nyt tälläkertaa jotain pölistäkkin. Kun olen ollut tässä taas vähän laiskalla tuulella :b.

バイバイ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti