maanantai 26. joulukuuta 2011

Anime!

GOSICK

PhotobucketNyt kun joululoma onnistui alkamaan niin sain katsottua pari animea loppuun~ En kylläkään jaksa erityisemmin kirjoittaa näistä, mutta sanompa nyt jotain kuitenkin. Että on jotain muutakin, kun vain kuvia ja videoita ^^'

Joten ensimmäiseksi sain katsottua tämän Gosickin, siinä oli tosiaan 24 episodea. Koska itse tykkään jostain syystä tälläisistä salapoliisi jutuista ja muusta jännästä niin tämä oli itseasiassa aika hyvä. Ensimmäisen jakson perusteella muistaakseni en ollut heti ajattelemassa, että tämä olis tosi hyvä. Mutta sitten kun sain aikaiseksi katsoa pidemmälle niin huomasin, että tämähän oli oikeastaan ihan hyvä.
Toinen päähenkilöhahmoista on Victorique ja mielestäni varmaan tämän animen paras hahmo. Sensiaan tästä toisesta päähenkilöstä en pitänyt niinkään paljon ^^'. Mutta koska nämä kaksi hahmoa ovat söpöjä yhdessä niin tulihan siitä toisestakin ihan kestettävä.
Jotenkin mun mielestäni sarja alkoi hitusen hiipumaan loppuakohden. Etenkin viimeinen jakso... >___> No se on toisaalta mun mielipiteeni, voi olla että jonkun mielestä se oli loistava lopetus. Olihan se ihan hyvä loppu verrattuna joihinkin huonompiin, mutta silti minun mielestäni huono ^^'MAWARU PENGUINDRUM

PhotobucketJa seuraava anime jonka sain katsottua on tosiaan Mawaru penguindrum . Tämä olikin sitten aivan erilainen anime mitä olen katsonut. Etenkin tyyliltään huomasin eron moneen muuhun animeen, joka sitten on vain hyvä asia, varsinkin kun se näytti vielä todella hyvältä. Muistaakseni jossain muussakin animessa on saatettu tehdä tausta hahmoista jotenkin yksinkertaisia, mutta se ei ole kuitenkaan ainoa erikoisuus tässä.

No kuitenkin tarina oli mielestäni tosi hyvä! Se oli hyvin erilainen ja kiinnostava ja kaikilla hahmoilla oli oma tarinansakkin ja olisin voinut katsella pidempäänkin sillä tämä oli tosiaan vain 24 episodea. Tietty onhan se hyvä ettei olla pitkitetty, ettei sitten mene huonoksi. Eli oikeastaan kai se oli sitten hyvä, että se oli osattu lopettaa ajoisa. Pidin oikeastaan aika monesta hahmosta. Kaikki kun oli erilaisia, mutta tietysti oli niitäkin joista en pitänyt >___>.Loppu olisi voinut jäädä harmittamaan, mutta onneksi tapahtui pieni käänne jonka ansiosta siitä tuli sitten parepi!
Eli tosi hyvä anime sanoisin ja suosittelen kyllä katsomaankin~!UN-GO

Photobucket


 Tämä ei tosiaan ollut niin hyvä kuin tuo mawaru penguindrum, mutta silti ihan katsottava. Un-go on aika samantyylinen kuin tämä äsken katsomani gosick, mutta se on pakko myöntää että minusta gosick oli ehkäpä jopa parempi. Vaikka nyt näyttää vähän siltä etten pitänyt tästä animesta niin silti tämä oli ihan katsottava.

Hahmojakin oli jopa pari joista pidin ja ne olivat juurinkin nämä päähekilöporukkaan kuuluvat Inga ja Shinjuurou sekä Kazamori, joka tulee sitten vähän myöhemmin porukkaan mukaan. Jaksoja oli tosiaan vain 11, mutta se oli ihan hyvä määrä. Sillä eihän tämä ollut kovinkaan hyvä. Tietysti tästä olisi voinut saada pidemmäkin, jos oltaisiin kerrottu enemmän Ingan ja Shinjuuroun tapaamisesta/menneisyydestä. Sillä se oli aika sääli, että niistä kahdesta kerrottiin enemmän viimeisessä jaksossa ja siinäkin aika vähän.Boku wa Tomodachi ga Sukunai

PhotobucketJaaa seuraavaksii Boku wa Tomodachi ga Sukunai! Hohohoho! Ja tämä oli oikeasti oikein hyvä! Ideanakin oikein hupaisa ja hyvät hahmot vielä siihen päälle! (ja onnistuin vieläpä bongaamaan tästä animesta yhden toisen animen porukkaa~). Nyt kun miettii niin pidin kaikista hahmoista ainakin omalla tavallaan ^^'. Vaikkakin pari onkin vähän outoja, mutta mitäpä siitä! Tästä on jopa tehty pelikin psp:lle, mutta maksaavaan niin mukavasti että ei varmaan ainakaan ihanheti pääse hyllylle... =__=.

Koska olen laiska tai muutenvaan asia alkaa vähenemään, enkä jaksa kirjoittaa näistä lopuista animeista juurikaan niin tämän animen kohalla saatte tyytyä vaan siihen että TOSI HYVÄ! muttaaaa... tietty tämäkin anime voi jakaa mielipiteitä... hohoho...SEKAI-ICHI HATSUKOI 2


No nyt ei kyllä ollut aivan laiskuudesta (ainakaan paljoa) kiinni, kun en laittanut kuvaa. En ole aivan varma, mutta saatoin aijemmin jo kertoa, että sain katsottua sen ensimmäisen osan/kauden jo. Mutta tämä jatkui samaan malliin. Ja kaikki jujou fanit tietävät kyllä millaista tämkin on. Kylläkyllä, voisin sanoa että parempi kuin junjou (ja voi olla että sanoin sen jo aijemmin jos siitä ensimmäisestä kirjoitin jo?).

Mutta tämä jäi sitten näköjään vielä lyhyemmäksi... onkohan sitten niin että tuohon vikaan animeen ei tule ollenkaan tekstiä? pahoitteluni...WORKING'!!

Photobucket

Eli viimeinen jonka nyt olen katsonut on Working'!! eli Working 2. Edelleen jatkuu sellainen pirteä ja hauska meininki joten olihan tämä hyvä! ei sitä voi kieltää. Tietty olisi voinut kaivata jotain uutta... Vaikka kyllähän tähän tuli pari uutta sivuhahmoa, mutta kuitenkin. Hyvä se sellaisesta pikkuseikasta huolimatta oli.

Ja koska kukaan ei muista niin kyllä olen puhunut workingista jo aijemminkin, mutta se oli aivan alussaa kauan kauan sitten (tai no ei nyt kauhean kaukana... kai ^^')Eipä kuitenkaan tästä animesta sen enempää kun tosiaan toistaa sitä vanhaaa... eli jee outo porukka on väliaikatöissä kahvilassa ja siellä tapahtuu kaikkee hauskaa~~ :Bバイバイ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti