keskiviikko 31. elokuuta 2011

のだめカンタービレ


Nimi:
のだめカンタービレ (Nodame Cantabile)
Genret: Romance, Comedy, Music
Päähenkilö näyttelijät: Ueno Juri ja Tamaki Hiroshi
Episodet: 11 + 2 special jaksoa
Kesto: 1h

Synopsis

Tehty Tomoko Ninomiyaon mangaan perustuen ja tämä on hauska romanttinen tarina kahdesta todella erilaisesta ihmisestä.

Megumi Noda, eli “Nodame” on pienoa soittava opiskelija musiikki Momogaoka Collegessa. Erittäin taitava pianisti joka haluaa olla esikoulun opettaja, hän soittaa mieluummin kuuleman perusteella, kun lukemalla nuoteista. Nodame on sotkuinen ja epäjärjestyksessä asuva henkilö, joka menee suihkuun harvoin ja rakastaa syömistä. Joskus Nodame vie kavereidensa lounas boxit ja syö ne ^^'

Shinichi Chiaki, on Monogaokan ykkös oppilaita. Hän on syntynyt musikaaliseen perheeseen ja on erittäin taitava pienon - ja viulun soitossa ja tietysti myös omaa salaisen taidon olla orkesterinjohtaja. Hän on ylimielinen monikielinen perfektionisti, joka asui pienenä poikana musiikki kaupungissa ulkomailla, mutta ei voi enään lähteä japanista koska hänellä on tullut lentämisestä fobia.

He tapaavat sattumalta. Nodame rakastuu samantien, mutta Chiakilta se vie paljon pidemmän aikaa. Heidän suhteensa kehittyy ja kasvaa sarjan aikana. Nodamen takia Chiaki siirretään kapellimestariksi ja alkaa siten arvostamaan eri ihmisten musikaallisia kykyjä. Chiakin takia Nodame näyttää pelkonsa pienokilpailussa. Mahdollisuuksien avautuessa molemmat alkavat ottaa riskejä.



TODELLA HYVÄ! sanon! ihanat hahmot! hyvät näytteliät! oikein muksu tarina! <3 eli mun mielestä todella hyvä! en oo sitä animee saatika mangaa lukenu, mutta se ei haitannut koska tämähän alkaa ihan tarinan alusta joten sillä ei ollut merkitystä (tämä meinaan on sarjasta live versio) ja kun katsoin niitä animen ja mangan kuvia niin ei! ei ollenkaan niin hyvän näköstä etenkin Ryutaro Mine niminen hahmo on aivan käsittämättömän siisti ja ihuna tuossa live actionissa ja kun katoin kuvia mangasta niin eieieieieiieie! ei se näyttäny enää siltä miltä pitää! tai kyl sen tunnisti... mut silti!! MUTTA! suosittelen katsomaan jos siis tälläinen saattaa vähääkään kiinnostamaaan :DDDDD mutta niin ei kannata tehdä niinkun minä tein jos on erittäinerittäin huono japani eikä ymmärrä melki yhtään sanaa niin ei tosiaan kannata kattoo japaniks ilman tekstejä! niinkun minä tein... hahahahaha! se oli kyllä ihmeen helppoa ö___Ö yllätyin aivan kun kattelin sen ekan jakson....tietty siinä tulee aina välillä sitä tekstiä jota ei ymmärrä kun en tosiaan osaa paljookaan japsua niin... mutta en oikeestaab tippunu kärryiltä! 8D ja selvisin oikein hyvin ja sitä oli hauska ja kiva katsoa <3 mutta tosiaan aivan ihanat hahmot nämä Mine ja Chiaki~~~ tuipelis tuiii~~

Ja nyt laitan vidjo clipin (jossa on enkku tekstit) kun en löytäny trailerii tai mitään sellasta tosta live actionista... mutta EI HAITTAA!!! tässä on Ryutaro Mine <3 se on se blondi jolla on viulu mukana~~ ja sitten tietty Nodame... mutta se on pikku juttu... JA Chiakikin vilahtaa~~ mutta siis se vidjo:



Bye-Bee ~ ♥!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti