torstai 23. kesäkuuta 2011

Animecon täältä tullaan!

Eilen suunnittelinkin loppuun sen että pukeudun kigurumiksi animeconissa (jos siis se puku onnistuu tarpeeksi hyvin). Ja tämä hahmo joka tulen olemaan on Gloomy bear 8D. Oikein söpö otus ja pitänee toivoo että se onnistuu~~.

No tänään kuitenkin sitten lähdettiin noutamaan siihen kankaita ja 3 nappia~
Ja sain ne! juuri oikean pinkki ja oikeenlaista kangasta tuli. Ja isot napitkin löyty, vaikka toisin ajatteli. Kun kyseessä onkuitenkin ISOT pinkit napit nii en tienny onko siel sitte. No löyty kaikeks onneks, ja ne on vielä hyvän pinkit että se sopii siihen kankaaseen.


Piti ottaa kuvakin niistä että saan sen tähän blogiin~~
Niin ja sillä samaisella matkalla mukaan tuli laukku joka on aivan mainio koululaukuks... (en haluu ajatella vielä kouluu.. mutta ei voi mitään TuT)


Jeps siinä se möllöttää. Kiinnitin ekana huomioni samantyyliseen pieneen joka myös oli oikein söpö~ mutta tuo sitten pääsi mukaan kun sille on enemmän käyttöä :D

mutta niin, sitten tuossa jonkin aikaa sitten tosiaan sieppasin mukaan Final Fantasy XIIsen (niinkun jo aijemmin taisin mainita) ja senjälkeen kävin ostamassa ihan vahingossa Final Fantasy X-2sen. Jep eipä sitten muuta oikeestaan!


Animecon tulee ihan pian! ollaan menossa la-su päiviksi ja hotellikin on nyt saatu varattua! 8D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti