keskiviikko 29. syyskuuta 2010

El Cazador de la Bruja


El Cazador de la Bruja on katsottu hyvin hitaasti läpi.... juu siinä välissä tosiaan oli pitkä tauko kun ei oikein innostanut ^^' (mitä voimmekaan silloin päätellä?)
Eli siis El Cazador de la Brujassa on 26 episodea, kyllä.
Ensimmäiseksi mainitsen sen, että animen nimi on aivan liian pitkä ja vaikea, ainakin musta. En osaa vieläkään sanoa/kirjoittaa sitä ulkoa nyt ainakaan.
Voisin sanoa että sarja ei ollut huono eikä kyllä erikoisen hyväkään... sellainen alle keskitason mun mielestäni.
Liikaa huonoja hahmoja, liikaa tylsiä itseään toistavia jaksoja, jotkut kohdat oli kyllä niin jotain... otetaan nyt esimerkiksi tokavikassa episodessa esiintyvän pääpahis Rosenbergin asua.... niin naurettava/järkyttävä ettei ole pieni tosikaan... sellainen hattu kruunu systeemi ja kaapu....

Olihan tässä siis hyviäkin puolia!
animaatio oli hyvää, tarina oli oikeastaan ainakin osaksi hyvä, päähenkilöt oli kerrankin ei rasittavia! pisteet siitä ja opening oli hyvä siispä se tähän väliin~:Tämän openingin nähtyäni odotin ehkä vähän enemmän tältä sarjalta.... mutta kannattaa katsoa ensimmäinen jakso nyt ainakin, koska ei tämä anime huonokaan ollut!


Toinen päähenkilöistä on Nadie.
Joka on luultavammin paras henkilö sarjasta. Ainakin minä sain sellaisen käsityksen, että Nadie ei ole se ihan pää henkilö ja olen siitä aika varma.
Nadie on juuri sellainen hieman poikamainen jos sitä vaikka sellaisella sanalla kuvailisi (eli ei mikään itkupilli, hienostelia yms.) joka on tietysti plussaa, koska en pahemmin pidä nyhveröistä... ^^'Sitten on Ellis joka on sitten sarjan ihan päähenkilö.
Ellis on heti toisena suosikkinani.
Luonteeltaan aika.... hmm... pölkkypää ainakin alussa, mutta kyllähän siltä luonnettakin löytyy sitten loppua kohden!
Ja se tuli kyllä huomattua, että hyvin suosittu se kyllä oli oikeastaan kaikki suorastaan rakasti sitä.... välillä tuli juurikin sellainen "vooi pyhä lehemä ja sen huntu" kun joku pahiksista julistaa rakkauttaan yms....
Ja tällähän oli traaginen menneisyys ja sitä rataa.
Ainiin ja se oli kyllä sääli, että lähes heti "kerrottiin" kuka oli murhannut sen professori hipin josta ellis piti....

Sellaista tälläkertaa tuli katsottua! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti