keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Ei kovin hyviä elokuvia tälläkertaa

Tänään oli ihan tavallinen päivä. Luin jonkisen aikaa kirjaa äikän esitelmää varten kunnes pääsin kirjan toiseen osaan. Ja sitten meninkin kysymään siskoltani josko katottaisiin elokuvaa (tai jotain sinnepäin).



Niin ihanan näköinen kansikuva~
siis tässä versiossa. Omassani oli vähän erilainen, mutta itse levyssä oli tuo hieno kuva~
Joo siis elokuva oli yllättävästi koreaksi ja suomiteksteillä.
Odotin paljon räiskintää kerrankun aseita ja kaikkee oli tarjolla, mutta se oli aikas hidastempoinen. Välillä kyllä yritettiin päästä toimintaan, mutta jotenkin elokuva ei sitten vetänyt. Vai miten sen voisi ilmaista.... no kuitenkin elokuva ei tempaissut mukaansa ainakaan minua.
Mutta oli aikas hyvän näköinen. Mitänyt joissain kohdissa häiritsi että tausta oli erityylillä kuin hankilöt.... mutta hyvän näköinen silti.
Ääninäytteliöissäkään ei kyllä ollut kehumista. Ne ei oikein eläytynyt siihen ^^'


Ja sitten kun olimme käyneet cittarissa ja postissa katsoimme toisen elokuvan.
Tätä elokuvaa voin LUULTAVASTI kutsua huonoimmaksi elokuvaksi jonka olen nähnyt.
...... Se taitaa kertoa jo aikapaljon?
järkyttävää vanha kiinalainen komedia... se yksi kiinalainen komedia (joka ei myöskään ollut uusi) oli vielä ihan hauska.... mutta tämä menee jo yli hilseen....

Ja sitten vielä tähän lopuksi tälläinen:


Kerron siis 7 asiaa itsestäni. Niinhän se taisi mennä?

1. Pidän mangasta ja animesta. Se ei tainnut olla tosin mikään yllätys. Suosikki sarjoiksi voisin mainita FMA, Death note, naruto, d. gray - man, bleach, kuroshitsuji, nana, yotsuba, dogs, blade of the immortal, durarara, mitsudomoe, toradora ja monii muita, mutta nää nyt tuli ainakin ekana mieleen ^^

2. Pidän valokuvaamisesta. Etenkin rakkaita bjd pulleroiden kuvaaminen on kivaa~



3. Piirtäminenkin on kivaa, mitänyt menee välillä into kun ei onnistu tai jottain.



4. Ja koska en oikein kykene/pysty/jaksa/into ei riitä sarjakuvan tekemiseen niin kirjoitan aikas paljon jonka johdosta omistan PALJON mukavia hahmoja.

5. Vaatteet! Lolitat on söpöjä ja gootit on kivoja ja j-rockarit on kivoja. Oma pukeutumiseni sensiaan on sellainne sälä.... välillä värikäs ja välillä vähän tummempi, mutta en taida pukeutua koskaan KOKONAAN mustaan. eli tälläinen "transu" sälä hippihän minä.



6. PELIT! voi kyllä koneella megateniä ainakun ei ole vähään aikaan pelannut~ on vaan niin kivaa ja sitten pleikkarilla pitäisi pelata diskaeat läpi ja pari muutakin hassua peliä.

7. Ja nyt olen oikeastaan vain kertonut siitä mistä pidän joten kerrompa siitä mistä en pidä. Ensinnäkin sipuli, punajuuri, porkkana ja maksalaatikko on ruuat (jos niitä ruuiksi voi kutusa....) joita vihaan ja jotkut noista saavat minut voimaan pahoin. Inhoan myös sitä jos joku ajattelee erittäin negatiivisesti (vaikka joskus teen sitä kyllä itse...) ja vihaan niitä nakinkuoreen pukeutuvia legginssi teinejä....... vaikka en saisi yleistää. onhan minulla pari kaveria sellaisa jotka ovat kivoja :). Myös jonkin asian yli ihkuttaminen on hyvin hyvin rasittavaa. Ja nytkun tässä alkaa miettimään asioita joista en pidä niin niitä tulisi varmaan iso litania joistain häiritsevistä hupuista inhokki ruokiin.

Mutta on myös paaaaaaaljon asioita joista pidän toooodella paljon!!

ja sitten pitäisi lätätä tähän suosikki blogeja tai jottain... mutta en kauhean kauaa ole täälä ollut joten lättään vain nämä:

Karkiton!
Eli Lonlon, lonnuska, koira...... eikun siis hyvä ystäväni joka lättää blogiinsa päiväntapahtumia, uusia tavaroita ja askarteluja~

Written before dawn
Rakas siskoni~
jonka ansiosta kirjoitinkin tämän soopan..... ^^

Ja kaikki hemmot jotka lukaisivat tämän saavat luvan kertoa myös itsestään! eli sinä saat suorittaa tämän haastavan tehtävän minkä minä tein! : D


Tälläistä tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti