tiistai 2. heinäkuuta 2013

Move

En ole kirjoittanut tänne varsinaisesti pitkään aikaan, johtuen osittain siitä kun on ollut tämä muutto meneillään. Kuitenkin nyt ollaan päästy tähän väliaikaiseen vuokra kämppään ja asustelemme täällä jonkisen aikaa laatikoiden keskellä ^^'. Tällä ajalla on tapahtunut vähän yhtä sun toista, mutta kirjoittelen suht oikeassa järjestyksessä sitä mitä vielä muistan.

 photo BN192QRCAAEGcaB_zpsfb0cfd41.jpg
Goodbye my old home~
This is old pic but it's looks still same ^^.

En ollut tosiaan muuttanut koskaan aikaisemmin, mutta hyvinhän tämä oikeastaan sujui, vaikka oli kauhea kiire saada tyhjäksi kun oli melko lyhyt aika ja tavaraa on tuohon tönöön kasaantunut ties kuinka monen kymmenen vuoden aikana paljon.

Oma huoneenikin sisälsi ties kuinka paljon kaiken näköistä, mutta en oikeastaan luopunut mistään muusta kuin vaatteista ja joistain vaatehuoneesta löytyneistä vanhoista tavaroista.

 photo IMG_0782_zps938b69d5.jpg
This is my old room
I'm not quite sure if I have put some pic earlier of it?

 photo IMG_0783_zps464cf15c.jpg

 photo IMG_0784_zpsf017a7a1.jpg

 photo IMG_0785_zps19a3b2a5.jpg

En tosiaan ole ihan varma olenko koskaan mitään kuvia mun huoneestani tänne laittanut, mutta nyt ainakin olen. Ihan mukavan iso huone se oli ja olin aikalailla tapetoinutkin kaapit ja osan seinää kaiken näköisellä, jonka vuoksi seinät oli aika komeessa kunnossa kun niitä sitten irroittelin... ^^''.
Suurin osa on kyllä mennyt sinne jonnekkin konttiin, josta saan ne toivottavasti myöhemmin..... Täällä vuokra kämpässä ei kauheasti ole mitään mukana paitsi kaikki koneet ja vaatteet.

 photo BOAD0CkCYAARVrk_zpsa3f0dd77.jpg
My old room is so empty now. It doesn't even look my room anymore :'D

Tuon muuton aikana hommattiin kirppis pöytäkin ja ihan hyvin saatiin niitä vaatteita kaupaksi, vaikka tietysti osa jäi käteen ja ne joutui sitten hakemaan ja viemään fidalle (ja osa varmaan myydään jossain netissä sitten).  Käväisin myös katsomassa yhden liffan tuon kirppis pöydän laiton aikaan.

It was quite predictable but I liked it though ^^'

Kävin tosiaan katsomass akaverinkanssa tämän After Earthin ja sen tapahtumat oli aika ennalta arvattavissa, mutta silti se oli oikeastaan ihan hyvä leffa. 

 photo IMG_0798_zps86f4e9e7.jpg
I made ramen with my sis~ 
It doesn't look very good on this pic but it was!

Vietin siskon kanssa juhannuksen ihan kotona tai no oikeastaan yksin kun se oli töissä. Mutta yleensä olen ollut juhannuksena mökillä. Se ei ollu ihan juhannuksen olonen, mutta en kyllä enää kauheasti välitä edes lähteä mökille joten eipä se oikeastaan haitannutkaan ^^''.

 photo IMG_0808_zpsf56b81fd.jpg
I made some flowers with Lon~

En oo kyllä ihan varma minä päivänä tämä tapahtui, mutta tehtiin Lonnuskan kanssa vähän kukkia ja katseltiin siinä samalla vähän animea (to aru majutsu no index), mutta se jäi ikävä kyllä kesken. Ei se mikään ihmeellisen hyvä ollut, joten en ole varma katotaanko sitä loppuun joskus? maybe. Mutta jos ei niin pitää kai katsella keskenään sitten läpi (enhän mä ny animee kesken jätä :''D).

 photo IMG_0814_zpsbc938dae.jpg
Sorry my face and those flowers, I haven't put them right yet >__>


 photo IMG_0819_zps19d1b5fc.jpg
I love those shoes~~ *W*


Niitä kukkia tehtiinkin sitten ihan hyvän verran niin sain laittaa osaa päähänkin, kun lähin vahteeksi leffaan kattoon Man of Steel.

It was good movie~

En kauheesti oo kyllä koskaan erityisemmin pitäny supermiehestä, mutta tää oli kyllä hyvä leffa.

Huomenna taas olisin menossa leffaan, tälläkertaa vähän isommalla porukalla, mutta sieltä tosiaan tulee The Lone Ranger~~

Johnny Depp~~ 

Tän päivän kuitenkin pyhitän animen katseluun, joten veikkaan että taas siitä aiheesta ensikerralla kun niin moni sarja tulee päätökseen. Mutta eilen käväisin kaverinkanssa vähän ale myynneillä ja ihmekyllä ei tullu kauheesti mitään mukaan tälläkertaa.

 photo IMG_0824_zpsd7cc7167.jpg
I bought some pretty clothes~


Päivällä oli kyllä hyvä ilma shoppailulle, mutta sitten illalla alko oikein kunnolla sataan ja ukkostikin iha yläpuolella. Ja se sade vaan ylty kun mentiin bussiin ja ei enää käkeny kunnolla eteen. Eikä tiettykään ollu sateenvarjoo, vaikka en nyt tiedä olisiko siitä ollu paljoo hyötyä. Mulla oli sellanen aika vaaleen vihree mekko ja avonaiset kiilakorot ja niillä sitten juostiin yks kortteli (siskon kanssa, kun mentiin samaa matkaa kotio päi). Oltiin sitte iha litimärkiä ja kengäkki toivottavasti pysyy hyvinä kun ne vaan kuivuis. Juoksin siellä varmaa parin lammikon poikki, ku se katu lainehti :''D Oli sie joku täti katoksessa ja huuteli meit tulee sinne, mutta me ku aika lähellä asustetaan nii ei sinne si jääty sen seuraksi.

 photo IMG_0821_zpsf10523d0.jpg
My friend give me that dress on the left (it's pretty~~) 
and I bought that another dress (and it's very short.... but pretty).

Tuon pitsisen mekon ostin aikaa sitten, mutta tuon toisen mekon sain kaveriltani olikohan viimeviikolla, kun hänelle se ei ollut hyvä. En ole kerenny vie itse kokeilemaan, mutta eiköhän se ole ihan hyvä ^^.

Mutta eipä tässä sitten muuta, animecon lähestyy ja cossipuku on kohta valmis (ja toivottavasti tuleekin valmiiksi ajoissa). Ja pari leffaa on tulossa ennen sitä ennen, mutta tuskin mainitsen niistä sen kummemmin, vaikka mistäs sitä tietää.

Ja näiden kuvien laitto on vain välttämätöntä:

 photo IMG_0827_zps88f759a2.jpg

 photo IMG_0781_zpsfb47740a.jpg

1 kommentti:

  1. Aargh oot ostanu ton takin jonka ostoa itekin mietin! Mutta söpsöjä vaatteita~

    VastaaPoista