torstai 3. maaliskuuta 2011

Leffoja


Bolt
Kesto: 96 min
Valmistusvuosi: 2008
Animaatioelokuva

Superkoira Bolt elämän jokainen päivä on täynnä vaaroja, seikkailua ja jännitystä - kunnes kuvaukset lopetetaan. Bolt on nimittäin suositun TV - sarjan tähti, mutta se itse luulee kaiken tapahtuvan oikeasti.

Kun Bolt karkaa Hollywoodin studiolta ja joutuu vahingossa New Yorkiin, alkaa sen siihenastisen elmän suurin seikkailu - matka halki todellisen maailman! Bolt pyrkii takaisin Hollywoodiin emäntänsä, Pennyn luo aseenaan vain kuvitellut supervoimat. Hän saa matkakumppanikseen kovia kokeneen mutta nokkelan Missu - kissan ja Raivo - nimisen kuplassa asuvan hamsterin, joka pitää television katsomisesta ja ihailee yli kaiken TV - sankari Boltia. Uusien ystäviensä avulla Bolt oppii, että oman elämänsä sankari voi olla ilman supervoimia.

Tää tosiaan on yks niistä leffoista jota ostin sieltä makuunista. Aluks piti kattoo koneella Up kohti korkeuksia mutta se ei toimunukkaan (ja sitten piti vaan toivoo että se toimis ihan telkalla sitten) joten kokeiltiin toimiiko bolt ja se onneks toimi koneella joten se tuli sitten katsottua.
Oikeestaan ihan hyvä leffa vaikka aluks oli vähän että mitä kun siinä menee bolt supervoimineen eikä olla edes mainittu että se olis kuvauksissa tai jotain (enkä tietenkään ollu mitään taka kantta lukenu hahhaaah) joten oletin sitten että unta se näkee tai jotaaain. Mutta se pulla hamsteri oli söpön näkönen 8D
(ja sen olis elokuvan lopuks pitäny kuulua sille randomhipille joka jutteli sille onnellisena ^^')

Traileri:
Up kohti korkeuksia
Kesto: 93 min
Valmistusvuosi: 2009
Animaatioelokuva

Karl Fredrickson on 78 - vuotias, eläkeelle jäänyt ilmapallokauppias, joka päättää viimein toteuttaa unelmansa ja lähteä seikkailemaan. Taloonsa sidottujen tuhansien ilmapallojen avulla hän lentää kohti Etelä- Amerikkaa. Mutta Karl tajuaa liianmyöhään että hänen pahin painajaisensa, Rasmus - niminen ylivilkas 8 - vuotias partiopoika, onnistuu olemaan väärässä paikassa väärään aikaan.
Niin tämä yllättävä parivaljakko joutuu huimaan seikkailuun Etelä - Amerikassa ja saa uusia ystäviä, kuten Dogin, puhuvan koiran ja lentokyvyttömän linnun, Kevinin. Karl, joka on jumissa viidakossa Rasmuksen kanssa, tajuaa että elämän suurin seikkailu ei välttämättä ole sellainen, miksi sen kuvitteli!

Tänään kokeiltiin sitten toimiiko up sitten töllössäkään vai pitääkö se sitten vaihtaa makuunissa johonkin toiseen D:
Mutta onneks se sitten toimi, en tiiä miks se ei suostunu pyörittään sitä levyä kunnolla mun koneella mutta kuitenkin.
En ihan olettanu että tää leffa olis nyyhkyleffa, mutta oli se ainakin aluksi kun kerrottiin vähän siitä Karlin elämää. Mutta onneks se sitten ei ollu koko leffa sellasta vaan oli hauskoja kohtia ja kaikkee : D.

Traileri:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti