maanantai 27. syyskuuta 2010

Mitsudomoe!



Jälleenkerran olen saanut yhden animen katsottua alusta loppuun.
Tälläkertaa uhrina on ollut Mitsudomoe! 13 episoden anime jonka viimeisen episoden sain tänään katsottua, vaikka sunnuntai yönä se taisi ilmestyä.
Tämän animen alkumusiikki suorastaan pakotti mut katsomaan ainakin ensimmäisen episoden kokonaan. Siispä laitan sen iloisen openingin tähän:



Niinkuin varmaan kuulitte/näette/näitte/kuuletta parhaillaan/ yms. se alkuvidjo oli hyvin hilpeä ja minä pidän hilpeistä animeista 8D
(Vidijo ei tosin ollut hyvä laatuinen, kun parempaa en ihmekyllä löytänyt.... mutta saa kelvata!)
Voisin sanoa että tämä anime oli suorastaan loistava. Vitsit oli hyviä, tai jos ei ollut niin niille silti yleensä nauroi.
Tyyli oli erilainen joka siis on hyvä, onhan se tylsää katsoa aina saman näköisiä lautas silmiä animesta toiseen (anteeksi jos loukkasin joitain...)
Pidin itseasiassa ihmekyllä oikeastaan kaikista hahmoista ainakin vähän omalla tavallaan.




En osaa oikein sanoa mikä olisi hahmoista yksinään paras, mutta sen voin sanoa että Hitoha ja Futaba pääsivät suosikkejeni kärkijoukkoihin.
En tiedä kyllä mistä johtui, mutta näin pääsi käymään. Sisaruksethan (eli päähenkilöt) ovat siis Mitsuba (ilkeä), Futaba (hyvä ja vahva) ja Hitoha (pelottava)(jotenkin noin niiden luonnetta voisi kuvata). Kaikki kolme oli omalla tavallaan hyviä mutta jotenkin Mitsuba jäi ainakin tässä kolmikossa viimeiseksi ^^'

Katsoin jonkin aikaa sitten sarjan Working! niikuin varmaan tiedätte jos olette lukeneet aijempia merkintöjäni. En tosin laittanut sen openingia, mutta se oli hilpeä :D
Ja satuin löytämään mitsudomoe version siitä ja se oli vielä hyvinkin tehty~
Joten laitan sen tähän loppuun lukioita piristämään~ :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti