sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Anime watcher

I watched couple of anime again and I'm too sleepy to write so I only put some videos here today (tonight) ^^'

This was nice anime but 12 episodes was enough


This was pretty good but I didn't like the end much :/


Season 1 was better but this was pretty good too

I didn't like this much some reason ^^'

And now I'm going to sleep!


lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tampere kuplii and some other things

Tämä piti kyllä kirjoittaa jo eilen, mutta en sitten jaksanut. Eli tosiaan käväisin Tampere kupliissa, vaikka melkein oli niin etten menisi ollenkaan. Ja todellakin vain käväisin... Lauantainahan olisi ollut kaiken näköistä kivaa, minkä takia olisin voinut siellä käydä, mutta koska olin laiska ja seuralaiseni oli vapaa vasta sunnuntaina niin mentiin käymään vasta silloin. Tietysti sitten sain vähän myöhässä tietää, että olisihan mulla ollut seuraa paristakin tyypistä silloin lauantaina... ^^''

 photo IMG_0504_zpsfd0475cb.jpg

 photo IMG_0529_zps1b25bbb5.jpg

Sain tuolloin hyvän syyn laittaa tämän pehkon, jolle leikkasin sen ottiksenkin. Ja tajusin että meillähän on isommatkin ripset, kun mitä yleensä oon käyttänyt joten laitoin ne~ Nämä isommat on kyllä huomattvasti komeemmat *W* Ja siellä hyllyllä ne on lojunu laatikossan pitkän aikaa ilman, että kukaan ois käyttäny D:

No Hajan piti noutaa puolenkuun peleiltä viimeinen Blade, joten sinne suunnattiin ennen kupliita. Mutta sitten paikan päälle päästyä metsästettiinkin Lon (tai oikeastaan toisinpäin). Ei ehditty kuin taidekuja ja myyntipäydän oikeastaan kiertämään kun jo saatettiin Lonlonia pysäkille. Ja siitä nälkäisinä alettiinkin lähtemään jo kotia kohti. No ei sen puoleen ei sunnuntaina siihen aikaan ollut edes oikein mitään ohjelmaa, jossa olisi viitsinyt käydä. (sen sijaan lauantaina oli parikin... ahahha..).

 photo IMG_0506_zpsaa19b547.jpg
Cute backpack isn't it? 

Mukaan sieltä sitten tulikin tosi tärkeänä tuollainen reppu. Vaikka käytänkin tosipaljon reppuja ja silleen, mutta asiallehan voi tehdä muutoksen ^^'. Mutta ihme kyllä en ole ostellut sitten muuten lähiaikoina mitään! Lukuunottamatta jotain suklaata yms. Mutta silti! Olen aika ylpeä asiasta, vaikka siihen tulee muutos kun mahdollisesti laitan Hajan tilaamaan kengät, mekon ja paidan :''D Oli kyllä aika lähellä, etten olisi ostanut yhtä peliäkin, kun J-pon ja Haja sitä kovasti yritti tyrkyttää.. :'').

 photo IMG_0407_zps461e5766.jpg

Ja samalla kun laittelin näitä kuvia konellee niin kameraan oli tullut joskus tälläinenkin kuva (ja aina yhtä puhas peili... mun pitäis tosiaankin tehä asialle jotain). Mutta mulla on hame! Ihmeellistä sinänsä, kun en yleensä käytä hameita (varmaan koska en omista mitään kivoja). Taisin olla menossa kattoon Janin teatteri esitystä Lonloninkanssa! Jos oikein muistan, että se oli siltä päivää. Se oli tosiaan ihan hauskaa katseltavaa ja vieläpä ilmainen 8D.

No nyt kuitenkin on pääsiäisloma, pieni mutta mukava tähän ennen viimeistä viikoa tigerillä! Sen jälkeen alkaakin sitten taas harmaa kouluarki, vaikkei sitäkään kauaa kestä kun kesä on melkein täällä~ No lomalla en oo tehny oikein mitään muuta kun kattonu animea ja piirtänyt. Pelata pitäisi ja lasketteleen olisin halunnu mennä, mutta näyttää vähän siltä että sellaista reissua ei taida tulla ^^'. Animua tosiaan on katsottu taas, joten siitä sitten varmaan taas seuraavaksi (ne nyt tuppaa loppumaan samaan aikaan).

Mutta olen piirtänyt tässä nyt lähes paripäivää! Tänään piirsin itseasiassa kokopäivän ja sain ranteen sekä sormien nivelet kipeäksi... (jännetuppitulehus, täältä tullaan!). Mutta eilen sen kuvan kuitenkin aloitin ja sain tänään hyvälle mallille!

 photo VIP_zps1250fda0.png
I started this yesterday :>

Eilen sain tämän tähän vaiheeseen! En muistanukkaan, että tein sitä näin vähän... No tänään sainkin sitten nähtävästi oikein kunnolla sitten sitä aikaiseksi ja jos olen yhtä liekeissä huomenna niin eiköhän siitä valmista tule! :B

 photo masakiampmanarajat_zps9a30d042.jpg
Only coloring anymore!


Sain tänään sen jo noin pitkälle! Ja siinä tosiaan kaksi hahmoani, oikein iloisia molemmat ja olen muutenkin piirrellyt tai lähinnä suttaillut Manan (tämä istuva tappi) naamoja melkoisesti niin teki mieli piirtää ihan kunnon kuva. Ja koska on se kuva vähän ankea yhdelle niin kaksin kaunihimpi :B Joten lisäsin mukaan Masakin (aika vanha hahmoni itseasiassa nyt kun alkaa ajattelemaan ja niin vähän oon sitä piirtänyt :'')). Eiköhän tästä ihan hyvä tule, vaikka siitä onkin aikaa kun koneella viimeksi jotain piirsin ihan alusta loppuun ^^.

 photo VIP2_zpsee7f5bff.png
I continue this tomorrow (if I'm not too lazy)

Sain jopa kaikki iho alueet kokonaan väritetty ja molempien hiukset sai jo pohjavärinkin! Siitä onkin sitten hyvä jatkaa huomenna, jos en rupea laiskaksi ja makaa sängyssä lueskellen ja sitten valu lattialle pelaamaan pleikkarilla :'''D

Mutta eipä tässä sitten muuta! Saimpahan ainakin kirjotettua jostain muustakin kun animesta ja sehän oli tavoite (eikun siis miten se menikään). Sain muuten laitettua itseni Blogloviniin joten: Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Adios amigos! 

torstai 28. maaliskuuta 2013

Tamako market

Very cute anime :3

Ja minäkun sanoin etten kitjoittaisi animusta seuraavaksi ja tässä sitä taas ollaan...eheheh... No seuraavaksi sitten ei enään! Lupaan sen, kirjoitan varmasti jostain muusta! :''D

Tamako knows just about everything there is to know about mochi, the traditional Japanese dessert treats. When she's not attending her first year of high school, she even invents new flavors and varieties for Tama-ya, her family's mochi shop. School and growing up, on the other hand, are some things that she's still trying to find the right recipe for. But with the help of her best friends Kanna and Midori, two girls whose parents run businesses in the same shopping district, Tamako's determined to make the best of things. It's complicated though, especially when it comes to emotions and her relationship with her best boy friend Mochizou, whose family runs a rival mochi shop. And lately, Midori's been feeling a little odd about her feelings towards Tamako as well. And what's with up with that strange bird fluttering around, the one that speaks fluent Japanese? It's all very mysterious and overwhelming, but at least Tamako always has one thing she can count on: No matter if your day's been good or bad, there's certain to be something sugary and delicious waiting at the end of every adventure whenever you take a walk through Tamako Market!

 photo tamako1_zps58842b8f.gif
So much nice characters but Ooji Mochizou is best~~ =W=

Ei tämäkään mikään pitkä anime ollut vain 12 episodea. Mutta ei tätä kyllä kauheen pitkäksi olisi kannattanut edes tehdäkkäänn, vaikka ihan hyvä tämä olikin. Juoni ei ollut mikään mullistava, mutta söpöt hahmot ja olihan tätä kiva kattoa :>

Ja kenellekkään ei tule varmaan yllätyksenä etten jaksa kirjoittaa enempää, joten näin siis jälleen. Seuraavaksi tosiaan ei animesta! Uskoisin pystyväni siihen sillä olihan tässä Tampere kuplii (jossa en juuri ollut joten eipä siitä paljoa kirjoiteltavaa.... no ainahan sitä voi löpistä turhuuksia :'')).

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Anime spring 2013 & Sakurasou no pet na kanojo

Click to see it bigger and this spring looks good~

Kuvahan ei tietystikkään ole minun, mutta tuolta näyttää tämän kevään animut~ Paljon kaikkea on luvassa ja erittyisesti Oreimo season 2 on se mitä tässä kyllä on odotettu! Mutta niistä sitten tietysti kirjoittelen erikseen (mitä satun noista sitten katsomaan) kun saan ensiksi vain katsottua ^^

Mutta tosiaan nyt on taas kirjoiteltu animeista melko paljon niin ehkä mahdollisesti sitten seuraava postaus on jostakin muusta (mahdollisesti...ainakin kai). Mutta tämä nyt vielä tällä linjalla!

This was good anime~

The school romantic comedy revolves around a second-year high school student named Sorata Kanda who lives in Sakurasou, the dormitory for problem children at Sorata's school. One day, Mashiro Shiina—a cute girl who happens to be also a cosmopolitan, brilliant artist—moves into Sakurasou. 
Sorata thinks to himself that he should protect Mashiro from the weirdos at Sakurasou, but Mashiro has a surprising secret: she has no idea how to take care of herself. She gets lost if she goes out, and her room is a complete mess. Sorata's dorm mates designate him as the "master" of Mashiro, and thus, an ordinary boy and a brilliant girl must live like "a master and his pet."

Oon kyllä iskussa kun jo toisenkerran jaksoin synopsiksen etsiä! Ja huomasin tuossa äsken että kylläpä hyvässä kohdassa on tuo videon kuva... Noh, ei se mitään! ^^''

 photo sakurasou3_zps2c5fce6e.gif

 photo sakurasou1_zpsb2b689a2.gif

 photo sakurasou2_zpsfd8c92f8.gif
And best character in Sakurasou is Akasaka Ryuunosuke~~ 

Jälleen loppui yksi hyvä anime ja tämä oli tälläkertaa hyvän mittainekin eli 24 episodea. Mutta silti sitä voisi katsoa toisenkin kauden verran, jos minulta kysytän ja siitä pystyisi helposti jatkamaan lisääkin. Mukaan kun kerran tuli viimeisessä episodessa pari uutta hahmoakin!

Mutta en taas vaihteeksi jaksa kirjoittaa sen enempää, vaikka alku näyttikin lupaavalta (synopsis ja kaikki). Ehkä se johtuu osittain siitä että kellokin on jo hyvän verran ja huomenna pitäisi jaksaa mennä taas töihinkin. Mutta sen jälkeen sitten onkin neljäpäivää lomaa! Toivottavasti tulee tehtyä jotain, vaikka kyllä se oleilukin on ihan kivaa :>

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Mondaijitachi ga isekai kara kuru sou desu yo

Good anime but maybe a little short (10 episodes)

Izayoi Sakamaki, Asuka Kudou, and You Kasugabe have tremendous psychic powers and are bored with the regular world. An envelope arrives for each person, and when each opens their envelope, they are stunned to see the scenery around them change to a world they had never encountered before. They've been summoned by the Black Rabbit to help the community "No Name" to overthrow the Devil King.

Siitä onkin hetki kun jaksoin laittaa jostakin synopsisksen ^^'

 photo mondaijitachi1_zpseabef14c.gif

 photo mondaijitachi3_zpsf6b670c3.png

 photo mondaijitachi2_zps29d98acd.gif

Ja jälleen vähän kuvia, mutta siis itseasiassa hyvähän tämä anime oli vaikka aluksi en ollut ihan varma katsonko ollenkaan. Kannatti katsoa, vaikka en nyt tiedä katsoinko tämän oikeastaan vain hyvien hahmojen takia. Mikä ei ole ollenkaan huono syy katsoa jotakin sarjaa, sillä hahmothan tekee siitä pääosin hyvän (tai huonon).

Ja oli tosiaan vain 10 episoden mittainen, joka on todellakin vähän turhan lyhyt! Olisi nyt edes ollut 15 tai 20... Enkä sitten edes tiedä tuleeko tätä lisää, mutta jos tulee niin kyllä taidan katsoa~

Ja tämän jälkeen aloin taas miettimään, että kohta pitäisi alkaa taas miettimään cossia tämä sarja olisi hyvin potenttiaalinen vaihtoehto. Tosin suunnitteilla oli cossata jostain ihan muutsa, jos siis pysymme ryhmä cossin alkuperäisessä suunnitelmassa ^^'

En yleensä kyllä laita animeista endingejä tänne, mutta olkoon tämä nyt poikkeus :')


maanantai 25. maaliskuuta 2013

Cuticle Detective Inaba & Yama No Susume

This was weird but funny :'D

Vaihteeksi sain katsottua yhden animen loppuun ja se oli tosiaan tällä kertaa Cuticle detective Inaba. Se oli kyllä lyhyt (12 episodea), mutta siitä mahdollisesti tulee lisää ainakin mitä lopusta voi päätellä. Vaikka voihan sen siihen lopettaakkin, pitää varmaan tarkistaa asia joskus, mutta nyt olen vähän laiska tekemään sitä :'').

 photo CuticleDetectiveInaba2_zps3831df8a.gif

Tässä animessa jotenkin nuo chibit onnistui olemaan söpöjä~ Ei kaikissa animeissa kyllä niin onnistu tapahtumaan (ehkä ne on nuo ilmeet? :3). Mutta kuitenkin tämä tosiaan oli vähän erikoinen anime, mutta silti omalla tavallaan aika hauskakin (ainakin myöhään illalla :''D). Jos tulee toinen kausi ja se ei ole pitkä niin saatampa katsoa senkin :>

 photo CuticleDetectiveInaba1_zps94bde738.png
I'm quite sure there going to be season 2

Eikä tässä vielä kaikki sain katsottua toisenkin animen, jonka voi hyvinkin otsikosta jo arvata.

This is episode 1 and yes it's only 3 min

Ja jälleen animeita jota en tajunnut loppuneeksi. Satuin vain kuuntelemaan loppumusaa taustalla ja sitten siellä lukee lopussa おわり... Jep loppuhan sen silloin täytyy olla, jos lopussa kerran lukee niin :'D Ei se jakso kyllä vaikuttanut yhtään viimeiselta ja näitä episodejakin oli vain 12... No sitä voi tulla mahdollisesti lisää, mutta en ole siitä ollenkaan varma ^^'.

En kyllä kauheasti tykkää näin lyhyistä jaksoista, niitä tosiaan on nyt tullut kokeiltua/katsottua aijemminkin, mutta kunnon noin 30min sen kuuluu kestää 8D.

Eipä tässä sitten varmaan muuta taas oikeastaan ollut mitään tärkeää

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tattoo

 photo IMG_0464_zps63da5523.jpg
I made a tattoo for Chiaki! So here is some photos ^^

Sain tosiaan aikaiseksi suunnitella ja sitten sen jälkeen tehdä Chiakille koko selän kokoisen tatskan. Ei se mitenkään erityisemmin onnistunut, joten pitää tehdä se joskus toiste uudestaan. Ja täytyy toivoa että laitoin siihen tarpeeksi päällystystä, ettei sitten pääse leviämään tai jotain :'')

Laitoin  sitten siinä samalla pari korvista pojan päähän, mutta en kyllä löytänyt kahta samanlaista joten siksi siis ainakin toistaiseksi eriparia ^^

Mutta tässä kuitenkin sitten jonkisen verran kuvia!

 photo IMG_0424_zpsf0eadf20.jpg
I do that tattoo again some day (it's not good enough)!

 photo IMG_0426_zps51a30d40.jpg
Fufufu~~  I like hands ^^

 photo IMG_0436_zps8fcd0061.jpg
Key earring!

 photo IMG_0443_zps4137b598.jpg

 photo IMG_0450_zpsf1413538.jpg
Other earring is just a ring ^^

 photo IMG_0468_zps660abd8d.jpg

En tosiaan ollut aijemmin itse yksikseni koonnut BJD:tä, mutta nyt sekin tuli tehtyä eikä se ollut edes tuskaista kaikeksi onneksi. En kyllä saanut ihan niin kireälle niitä kuminauhoja kun ne aijemmin oli ollut, mutta nyt se menee kätsymmin esimerkiksi istumaan. Vaikka se onkin kiva, että nyt sitä voi laitella paremmin eri asentoihin niin jotenkin musta tuntuu ettei se seiso niin tukevasti ^^'' No ainakaan ei ole yhtä vaarallinen (seistessä) kuin Arisa, jota ei kyllä uskalla pitää pystyssä ihan kauheasti..... :'D

 photo IMG_0469_zps80dc462d.jpg

 photo IMG_0473_zpsea75841f.jpg

 photo IMG_0477_zps0851e326.jpg

 photo IMG_0479_zps8902baef.jpg

 photo IMG_0485_zps52f585b6.jpg
Jup.. I'm not very proud of it... I have to make it again some day... =__=

 photo IMG_0489_zpscd33366e.jpg

 photo IMG_0491_zps883285c8.jpg

Tuli kyllä laitettua aikas paljon kuvia, vaikka mielestäni karsin niitä ihan hyvän verran pois :'DD No tuskin se ketään haittaa! Kuvathan on kivoja :B Ja mahdollisesti sittenkun taas on aikaa niin kuvailen lisää, sillä olisi yksi idea hihassa mistä saisin kivan photo shootin~

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Psycho-Pass

This anime was so good! Characters was good and so was openings, endings and of course story as well!

Sain vihdoinkin katsottua Psycho-Passin viimeisen episoden (22 episodes). Olihan se ihan hyvän mittainen anime, mutta enemmänkin olisin voinut kyllä katsella ja voi olla mahdollista että sitä tulee joskus lisääkin! En tiedä varmaksi, mutta toivotaan näin. Ja sitten olen päättänyt että pitää kyllä lukaistakkin tätä jos vain mahdollista *W*

 photo psycho-pass1_zps68e2273e.png
My favorite character in this anime is Makishima Shogo! *V*

 photo psycho-pass2_zps45ac7596.jpg
Kougami Shinya is nice character too~~ :>

Tosiaan Makishima on kyllä tämän animen paras hahmo, vaikkakin pahis onkin eikä kyllä Kougamikaan mikään huono hahmo ollut~

En kylä kauheasti jaksa kirjoitella mitään enempää, vaikka tarkoitus olikin... Jotenkin laiskuus iski (vaihteesta) kun unohdin kirjoittaa tämän loppuun ja päätin pelailla tässä välissä... ^^''. Satuin nimittäin muistamaan Eden eternalin olemassa olon taas, vaikka koneeni rakastaa vähän liikaa kun sillä pelataan :''D

 photo psycho-pass3_zps90386fb2.gif
I just have to put this here *U*

Mutta eipä mulla tosiaan ole mitään ihmeempää kirjoiteltavaa ja en tehnytkään sitä BJD aiheista postausta tällä kertaa, vaikka tarkoituksena oli tehdä se seuraavaksi. Mutta kuvia sain jo otettua että ehkä seuraavaksi sitten mahdollisesti teen sellaista, jos jaksan laittaa kuvat koneelle muoka ja niin edelleen :''D 

torstai 21. maaliskuuta 2013

Looper

Great movie~ :>

Katsoin tuossa eilen vihdoinkin Looperin! Olisin halunnut nähdä sen ihan leffassa, mutta jostakin syystä se meni sitten multa ohi. Mutta tosiaan oli hyvä leffa ja tuijotettiin lähestulkoon koko ajan Joseph Gordon-Levittin naamaa, kun siitä oltiin kyllä osattu tehä niin eri näkönen :'D (Hän näyttelee tosiaan päähenkilöä).

Mutta koska olen laiska ja niin edelleen niin en sitten kirjoittele mitään ihmeellistä. Jos ei aikamatkustukset (ja muu sellainen) mene yli hilseen niin suosittelen ehdottomasti katsomaan tän leffan *W*

Sain muuten pitkästä aikaa tehtyä jotain BJD juttujakin tänään, mutta huomenna (kai) päälystelen ja jos saan pojan kokoon niin tulloo varmaan kuviakin vielä tässä kohta joskus :''D

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Blood: The Last....

This is pretty good movie and looks awesome :>

Satuin katsomaan tuossa yhtenä iltana tämän Blood-C: The Last Dark elokuvan, jonka varmasti moni osaa yhdistään animeen Blood-C tai jos ei siihen niin pariin elokuvaan. Nyt voin heti aluksi myöntää etten katsonut sitä kyseistä animea loppuun asti (vaikka Clampin luomuksia olikin). Kuitenkin tiesin mitä siinä on tapahtunut (ja vaikkei tietäisikään niin kyllä tässä leffassa ainakin se oleellisin käänne käy ilmi ja hahmotkin esitellään).

Niinkuin mainitsinkin että mieleen voi tulla pari muutakin leffaa (ja niitähän on tietääkseni kaksi) niin näistä kolmesta tämä on kyllä paras. Vaikka asetelma, päähenkilö, aloitus sun muu on kaikissa kolmessa sama, mutta tässä oli tietty oma lisänsä (animeen liittyen) eikä tätä onneksi oltu tehty niin samanlaiseksi kuin kaksi muuta leffaa (jotka olivat lähes tulkoon samanlaisia).

I watched this movie long time ago. 
But I think that this is not good as Blood-C movie ^^'

Tämän Blood: The last vampire elokuvan minä olenkin tosiaan katsonut näistä kolmesta ensimmäisenä, jonka jälkeen sitten katsoin sen live action version. Vaikka tästä olenkin varmaan aijemmin kirjoittanut niin pitihän tämä (ja se toinenkin) laittaa tähän. Mutta en kuitenkaan kirjoita tästä sitten enempää,

Ainiin ja tämä ei ollut täysi fiasko, mutta en sanoisi sitä kauhean hyväksikään leffaksi ^^'

I watched this long time ago too so I'm not gonna write much about this either.

Tämä Blood: The last vampire (live action) versio oli muistaakseni parempi kuin tuo edellinen, mutta ei tämäkään kuitenkaan ollut mikään erityisen hyvä. Tästäkin saatoin kirjoittaa silloin joskus jotakin, kun oli paremmassa muistissa ja niin edelleen, joten jätän tästä kirjoittamisenkin tähän.

Kaiken kaikkiaan ns. samaa leffaa on jaksettu tehdä kolme eri versiota (vaikka yksi onkin animeen liittyen). Ja siitä huolimatta olen katsonut kaikki kolme :''D

Mutta eipä mulla ollut mitään tämän tärkeämpaa (tai olisihan mulla taas aihetta kirjoittaa muustakin, mutta ensikertaan varmaan jätän taas ^^').

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Shopping, shopping, shopping....

Well I have bought many things lately... 

Photobucket
Ehehehe~ Well... I bought: Nice shoes, couple of shirts, cake forks, spoons, plates, glasses, some manga, movie, cupcake thing and some kind egg (it have three foot). And my friend give me some manga and Chii figure~ (。・v・。) 

Photobucket
I almost forgot! I bought this cool black hand too~

Tietystikkään en ole ostanut näitä kaikkea kerralla, vaan koska en muistaakseni ole kirjoitellut ostoksistani hetkeen niin laitoin sitten kauemmaltakin ajalta ostamani asiat samaan. Tuo käsi, cupcake haarukat ja astia, lasit sekä tuo jalallinen muna tsydeema on kaikki Tigeristä. Paidat ovat molemmat (aikas isoja) Ginatricotista (alennuksesta tietysti :'D). Tosiaan tuossa on musta pitkähihanen, joka on ihan kiva mutta siitä näkee vähän läpi joten toppi on ihan cool sen alla. Ja tuo toinen on (ei mun värinen) t-paita, joka on tosiaankin erittäin iso :''D Ja sitten nuo lusikat ja tuo lautanen (ostettiin jonkisenverran syviä ja normi lautasia) Kodinykkösestä. Nuo kiilakorolliset kengät olikin sitten Skopunktenista, mutta en kyllä noita ollut alunperin sieltä hakemassa vaan sellaisia balleriinoja jonka kärjissä oli piikkejä~ Tulin sitten siihen tulokseen että nämä on paremmat kun balleriinoja en osaa oikein käyttää (ja ne oli kalliimmat).

Ja Tigeristä on tosiaan tullut osteltua kaikennäköstä ja melkein ostin viiksi sateenvarjonkin (koska se on vaan niin hieno~). Mutta sinne se jäi (ainakin toistaiseksi). No nytkun siellä on tullut oltua päivästä toiseen niin se musiikki tuppaa jäämään soimaan päähän (yleensä kipaleet/kipale loppupuolella jää loppu illaksi päähän) ja nyt on kyllä soinut tuo Shirley Bassey - Kiss me honey honey (kiss me) (1958).... Joten laitan sen nyt tähän muidenkin riesaksi :''D

I have listened this very very much in Tiger Store (I work there from school).

Ja nytkun en ole vielä mukamas tarpeeksi shoppaillut niin voisinkin kertoa mitä olen tässä lähiaikoina katsellut~ Tosiaan aloitetaan vaikka siitä yhdestä hameesta, mitä en kerennyt ostamaan (koska se oli käytetty hame niin ei niitä nyt enempää).

Photobucket
Woops, picture is a little small... oh well cute skirt anyway~

Se on tosiaan aika söpö hame, mutta koska en saanut sitä sillä mukavalla hinnalla niin en ole ihan varma ostanko tätä sitten muuten. Toisaalta tekisi kyllä vähän mieli :3

Mutta se on tosiaan vielä vähän mietinnän alaisena (kun ei se uutenakaan ole pahan hintainen sitten loppujenlopuksi). Mutta sitten muita vaatteita mitä olen tässä katsellut (ei kylläkään ihan kaikkia, mutta osa).

Photobucket
This skirt is really pretty and I like the print :3


Photobucket
Jup, it's really detailed print and I think it's really pretty :3

Photobucket
I really want even one bonnet (I'm not sure why) :'DD

Jep tuo hame olisi sinisenä (koska en ole suuri punaisen ystävä) ihan ja siinä on mahdollista tilaista bonnetti ja/tai päärusetti mukaan, mutta jos tuon hameen ostaisin niin olisihan se kiva saada tuollainen bonnetti siinä mukana. Mutta tosiaan se bonnetti on aikas muhkean hintainen lisä siihen, joten mun todellakin pitää miettiä asiaa vähän enemmän :'DD Toisaalta en kauaa viitsisi miettiä, kun tuo on limited edition....

Mutta ei siinä vielä kaikki! Olen tuon lisäksi katellut vähän mekkosia ja muita hameita, mutta eniten tarvitsisin valkoista paitaa (loliuskottavaa). Mutta paidat joita nyt olen erityisesti katsellut on aikas kovan hintaisia... joten jos sellaisen ostaisin niin ottaisin mahdollisesti vain toisen... D:

Photobucket
This one is really pretty...


Photobucket
....and this one is really cute... but I don't know witch one is better... :/

Niin eihän sille rahan tuhlaukselle näy loppua (mä todellakin tarvitsen sen kesätyön). Oon huomannu että sitä rahaa on päässy kulumaan melkoisesti kaikkeen syömiseen (tänäänkin ostin teetä ja eilen suklaata...).

Photobucket
It's yoghourt ice cream (jugi)!

Photobucket
Oven ice cream 8D

Photobucket
Green ice tea!

Photobucket
Tea and brownie from Daddy's Diner (there is so good cakes and tea/coffee is free if you buy cake).


Ei en oo syöny... Okei olen! Mutta tämnäkään kaikki ei ole samalta päivältä tai edes peräkkäisiltä päiviltä! Mutta kännykällä otetut kuvat on aina yhtä laadukkaita, vaikka onhan nämä nyt oikeastikkin hyviä verrattuna vanhempiin kännyköihin :3

Mutta hei! On sitä tullut muutakin tehtyä kun vaan syötyä (vaikkei siltä ihan näyttäny).

Photobucket
Jey, snowboarding~

Photobucket

Käväsin tuossa hiihtolomalla Himoksella, josta taisinkin mainita aijemmin.. ainakin uskoisin näin tapahtuneen, mutta kuvia ei kyllä ollut, koska nyt vasta vaivauduin laittamaan ne kännykästä photobukettiin.... (kännykällä pystyy laittaan vaan yhen kerrallaan, vaikka yritin ladata useempaa B:).

Mutta laskettelemassa oli tosiaan kivaa (olin siellä Hajan ja J-ponin kanssa). Olen tietty tehnyt muutakin tämän lisäksi!

Photobucket
I have made my comic! One page is done and in smack jeeves but another is... well... I have been lazy (as always).

Photobucket
I tried draw new ID pic (in deviant art) but I'm not sure if I ever finish this :/

Photobucket
I draw quick one (I actually made it pretty fast :'D) I'm not sure this either if i finish this ever... 


Ja ei siinäkään vielä kaikki! Olen myös pelannut Hyperdimension Neptuniaa niinkun varmaan on käynyt jo aijemminkin ilmi. Ja aijon pelata sitä vähän lisää tässä kun vain kerkeän (ehkä tänäyönä?).

Photobucket
I like this game :3


Photobucket

Juu ja näitä kuvia (ja paria muuta) mun piti säästää siihen kun oon pelannu tän läpi... noooo ehkä mulla on jotain silloinkin näytettävää :'DD

Ja sitten tietysti täytyyhän sekin tähän loppuun ilmottaa että leikkelin mun vaaleenpunasen peruukin ottiksen! Viimeinkin mää kykenin siihen eikä tullut edes kovinkaan pahaa jälkeä :''D

Photobucket
I cut my bangs :>